Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Nieuwe duurzame en milieuvriendelijke koelmodule voor de Liquiline monsternamekasten

Endress+Hauser heeft een nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke koelmodule geïntegreerd in het gehele Liquiline monsternameplatform. Operators profiteren van minder uitstoot van broeikasgassen en volledige compatibiliteit met de uitbreiding van de moderne koeltechnologie naar beide stationaire monsternemers van dit platform.



De nieuwe koelmodule voor Liquistation monsternemers is geïntegreerd in alle Liquiline stationaire monsternemers. Exploitanten van fabrieken profiteren van milieuvriendelijke koeltechnologie zonder gechloreerde fluorkool(water)stoffen (HCFK). De uitstoot van broeikasgassen is hiermee substantieel verminderd. Het nieuwe koelsysteem zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke koeling van uw monsters.



Standaardisatie van voorraden reserveonderdelen

Met de nieuwe koelmodule kunnen klanten niet alleen hun duurzame karakter versterken, maar ook profiteren van een gestandaardiseerde opslag van reserveonderdelen. De nieuwe koelmodule is geïntegreerd in zowel de Liquistation CSF48 als de CSF28. Beide producten hebben dezelfde reserveonderdelen nodig om de verzamelde monsters altijd betrouwbaar te koelen. Daarom is er nu slechts één set reserveonderdelen voor beide systemen - CSF48 en CSF28.


Compatibiliteit en modulair ontwerp

Profiteer van een naadloze overgang naar de nieuwe koeltechnologie. De module is volledig compatibel en kan eenvoudig afzonderlijk worden gemonteerd als modulaire upgrade. Hierdoor is het ongelooflijk snel en eenvoudig om bestaande apparatuur te updaten naar state-of-the-art koeltechnologie.


Toepassingen:

• Proceswater

• Afvalwater

• Rioolwater


Meer informatie:
www.nl.endress.com/csf28
www.nl.endress.com/csf48